tiistai 11. marraskuuta 2014

Maidoton kanakastike


200g kanasuikaleita
50g sipulia
100g porkkanoita
100g kesäkurpitsa
1 tl voita
1 tl vehnäjauhoja
1,5 dl vettä
2 rkl ketsuppia
1 tl sinappia
1 tl hunajaa
1 tl soijaa
1 tl hp-kastiketta
paprikamauste, pippuri, suola, grillimauste, persiljaa.


Pilko sipuli hienoksi. Pilko porkkana ja kesäkurpitsa pieniksi paloiksi.
Paista kanat ja sipuli kuumalla pannulla. Kun on paistunu niin laita sivuun odottamaan.
Lisää jauhot ja voi pannulle sekoita keskenään. Lisää pikkuhiljaa vettä ja kuumenna sekoittaen. Kun kaikki vesi on sekoitettu ja seos on tasaista lisää mausteet, kanat, kasvikset.
Anna hautua sen verran että kasvikset ovat pehmeitä.

Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti