keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Appelsiini-valkosuklaajuustokakku


18 cm kakkuvuokaan

Pohja:

150g kaurakeksejä
50g voita
1 rkl maitoa

Täyte:

2  dl kuohukermaa
250g maustamaton rahka
120g valkosuklaata
1/2 appelsiinin mehu
3 kpl liivatetta
1 tl contreau likööri
1 tl hunajaa
1 tl vaniljasokeria

Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja maito. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita kolme liivatetta kylmään veteen likoomaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi. 
Sulata valkosuklaa. Anna jäähtyä vähän. 
Sekoita kerma, rahka, suklaa, likööri, hunaja, sokeri keskenään.
Sulata liivateet pieneen määrään vettä. Anna jäähtyä ja kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen taikinaan.
Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti