maanantai 10. marraskuuta 2014

Naudan pihvi kasvispedillä




200g naudan ulkofile pihvi
50g paprikaa
20g sipulia
50g kesäkurpitsaa
20g porkkanoita
1 tl hunajaa
suola, pippuri, grillimauste

Ota pihvi huoneen lämpöön ennen paistamista.
Kuori porkkanat ja pilko suikaleiksi. Pilko kesäkurpitsa, sipuli, paprika suikale muotoon.
Paista pihvi voin kanssa kuumalla pannulla.
Anna pihvin paistua noin 3 minuuttia ja käännä. Pihviä ei saa käännellä kuin kerran.
Mausta pippuri, suola, grillimauste.
Kun nesteet nousee pintaan niin pihvi on medium ja sitten kun pitää vielä muutaman minuutin lisää niin pihvi on kypsä.
Nosta pihvi lautaselle vetäytymään ja paista sillä aikaa kasvikset.
Paista kasvikset kuumalla puhtaalla pannulla. Lisää suola, pippuri, grillimauste ja 1 tl hunajaa.
Paista kunnes vihannekset alkavat pehmetä ja saavat väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti