lauantai 11. lokakuuta 2014

Jauhelihapizza




Jauhelihapizza

Pohja:

25g hiivaa
1/2 dl öljyä
2 dl vettä
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa

Täyte:

300g jauhelihaa
tomaattia
paprikaa
juustoraastetta
1 tölkki tomaattimurskaa
tomaattipyrettä
suolaa, pippuria, oreganoa, basilikaa.

Sekoita hiiva lämpimään veteen. Lisää jauhoja koko ajan sekoittaen, lisää suola ja öljy sekoita takina.
Anna taikinan kohota. Kauli pyöreä pohja laita pellille. 

Paista jauhelihat, lisää tomaattikastike ja mauste. Leikkaa tomaatit ja paprikat. Levitä koko pitsan päälle tomaattipyrettä. Sen jälkeen jauheliha, tomaatit ja paprikat. Päälle reilusti juustoraastetta. 180 astetta uuniin ja 30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti