maanantai 15. syyskuuta 2014

Kanapiirakka



Kanapiirakka

Pohja:

150g    voita
3  dl     vehnäjauhoja
3 rkl     vettä 
1/4tl     suolaa

Täyte:

200g   maustamattomia kanasuikaleita
2 kpl   tomaattia
puolikas punasipuli
1 prk   fetaa
2 kpl   kanamunaa
2 dl     ruokakermaa
           tuoretta paprikaa
2 dl     juustoraaste

mausteeksi: currya, suolaa, pippuria, paprikamauste, oregano.


Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää vesi ja suola. Sekoita tasaisesti. Taikinaa riittää ohut kerros pyöreään vuokaan ja reunoille.

Täyte: Paista kanat pannulla lisää suolaa, pippuria, currya. Leikkaa kanat pieniksi paloiksi ja kaada pohjan päälle. Leikkaa tomaatti, sipuli, paprika pieniksi paloiksi ja levittele pohjan päälle. Lisää feta.
Sekoita kerma ja kanamunat keskenään. Mausta suolalla pippurilla, paprikamausteella ja oreganolla kaada piirakan päälle. Lisää vielä juustoraastetta ja laita uuniin 200 astetta ja noin. 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti