Kanapiirakka
Pohja:
150g voita
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
1/4tl suolaa
Täyte:
200g maustamattomia kanasuikaleita
2 kpl tomaattia
puolikas punasipuli
1 prk fetaa
2 kpl kanamunaa
2 dl ruokakermaa
tuoretta paprikaa
2 dl juustoraaste
mausteeksi: currya, suolaa, pippuria, paprikamauste, oregano.
Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää vesi ja suola. Sekoita tasaisesti. Taikinaa riittää ohut kerros pyöreään vuokaan ja reunoille.
Täyte: Paista kanat pannulla lisää suolaa, pippuria, currya. Leikkaa kanat pieniksi paloiksi ja kaada pohjan päälle. Leikkaa tomaatti, sipuli, paprika pieniksi paloiksi ja levittele pohjan päälle. Lisää feta.
Sekoita kerma ja kanamunat keskenään. Mausta suolalla pippurilla, paprikamausteella ja oreganolla kaada piirakan päälle. Lisää vielä juustoraastetta ja laita uuniin 200 astetta ja noin. 30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti