Valkosuklaa-daimkakku
18 cm irtopohjavuokaan valmistettu
Pohja:
150 g Suklaakeksejä
50 g margariinia tai voita sulatettuna
50 g margariinia tai voita sulatettuna
1 rkl maitoa
Täyte:
2 1/2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
130 g valkosuklaata
130 g valkosuklaata
250 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
1 rkl sitruunamehua
1 1/2 isoa Daim -suklaapatukkaa rouhittuna (= 3 palaa)
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
1 rkl sitruunamehua
1 1/2 isoa Daim -suklaapatukkaa rouhittuna (= 3 palaa)
Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja maito. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti