maanantai 15. syyskuuta 2014

Mojito juustokakku



 Mojito juustokakku

18 cm irtopohjaan valmistettu

Pohja:
130g suklaakeksejä
50g voita

Täyte:
250g   tuorejuustoa
2,5 dl  vispikermaa
1 kpl   limen kuorta
1 kpl   limen mehu
4 kpl   liivatetta
3 cl     tummaa rommia
1 kpl  tuoretta minttua ruukku
2 rkl   hunajaa

Ohje:

Kakun pohja: Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita keskenään ja painele pyöreeseen kakkuvuokaan.
Täyte: Vatkaa kermavaahdoksi. Laita liivatteet kylmään veteen.
Sekoita minttu, rommi, hunaja, limen mehu ja kuori tehosekottimessa murskaksi.
Sekoita tuorejuusto, kerma, ja minttumurska keskenään kuhlossa lusikalla varovasti. Keitä liivatteet pieneen määrään vettä ja kaada jäähtyneenä täytteen sekaan varovasti.
Kaada täytekakkuvuokaan ja laita jääkaappiin noin 5 tuntia tai yön yli.

Tarjoile esimerkiksi mangokastikeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti