Mojito juustokakku
18 cm irtopohjaan valmistettu
Pohja:
130g suklaakeksejä
50g voita
250g tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa
1 kpl limen kuorta
1 kpl limen mehu
4 kpl liivatetta
3 cl tummaa rommia
1 kpl tuoretta minttua ruukku
2 rkl hunajaa
Ohje:
Kakun pohja: Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita keskenään ja painele pyöreeseen kakkuvuokaan.
Täyte: Vatkaa kermavaahdoksi. Laita liivatteet kylmään veteen.
Sekoita minttu, rommi, hunaja, limen mehu ja kuori tehosekottimessa murskaksi.
Sekoita tuorejuusto, kerma, ja minttumurska keskenään kuhlossa lusikalla varovasti. Keitä liivatteet pieneen määrään vettä ja kaada jäähtyneenä täytteen sekaan varovasti.
Kaada täytekakkuvuokaan ja laita jääkaappiin noin 5 tuntia tai yön yli.
Tarjoile esimerkiksi mangokastikeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti